Elektrische step Teverun Fighter MINI - 20,8 Ah - 52 volt

Max. snelheid: 25 km/u

Topsnelheid op privé terrein: 60 km/u

Autonomie: circa 60 km (eco-modus)(afhankelijk van snelheid, gewicht, terrein, weer)

Banden: 10x3 inch

 

De TEVERUN Fighter mini-elektrische scooter is een ideale step voor zowel woon-werkverkeer als recreatief rijden. Het compacte formaat en de indrukwekkende prestatiemogelijkheden maken het tot een handig en milieuvriendelijk transportmiddel.

Logo Elektrische step Fighter Mini

MOTOR

De TEVERUN Fighter Mini-elektrische scooter beschikt over een robuust motorsysteem, bestaande uit dubbele motoren van 1000 W die een piekvermogen van 2950 W kunnen bereiken. Deze opstelling biedt overvloedige kracht om diverse terreinen te overwinnen en maakt een snelle acceleratie mogelijk, waardoor rijders een maximale snelheid van ongeveer 60 km/u kunnen bereiken. Of u nu door de drukke straten van de stad navigeert of geniet van een ontspannen ritje op open wegen, de TEVERUN Fighter Mini garandeert een opwindende en plezierige ervaring.

 

BANDEN

De TEVERUN Fighter mini-elektrische scooter is zorgvuldig ontworpen om een ​​comfortabele en stabiele rijervaring te bieden. Hij is uitgerust met 10 x 3"-banden die uitzonderlijke grip en schokabsorptie bieden, waardoor een soepele reis wordt gegarandeerd, zelfs op oneffen terrein. Het tubeless ontwerp verbetert niet alleen de veiligheid, maar minimaliseert ook de kans op plotseling leeglopen, waardoor de algehele rijervaring verder wordt verbeterd.

 

Wat betreft gewichtscapaciteit kan de TEVERUN Fighter Mini Elektrische Scooter gemakkelijk plaats bieden aan rijders met een gewicht tot 120 kg, waardoor het een geschikte optie is voor een breed scala aan individuen. Of u nu een dagelijkse frijder bent of een informele rijder, deze elektrische scooter kan aan uw behoeften voldoen en tegelijkertijd optimale stabiliteit en controle garanderen.

 

SAMENVATTEND

Samenvattend combineert de TEVERUN Fighter Mini Elektrische Scooter naadloos kracht, bereik en betrouwbaarheid in een slank en compact ontwerp. De indrukwekkende specificaties maken hem tot de perfecte keuze voor zowel stadsbewoners als avontuurliefhebbers, omdat hij een handig en milieuvriendelijk vervoermiddel biedt.

Technische fiche Teverun Fighter Mini
Batterij 20,8 Ah
Vermogen 2x1000 watt - 2950 watt (piek)
Elektrische spanning 52 volt
Toegelaten snelheid op de openbare weg België 25 km/u
Topsnelheid (op privé terrein) 60 km/u
Autonomie (afhankelijk van snelheid, gewicht, terrein, weer) circa 60 km - eco
Remmen Hydraulische schijfremmen voor en achter
Type banden 10 x 3 inch tubeless
Oplaadtijd 6 - 8 uur voor een volledige lading
Voorwielaandrijving Ja
Achterwielaandrijving Ja
Max. klimgraad 30°
Max. gewicht belasting 120 kg
Materiaal Aluminium
Display Ja
App Ja
Bel Ja
Verlichting Ja
Vering Ja, voor en achter
Andere technische gegevens Teverun Fighter Mini
Waterbestendig IPX5
Nettogewicht 29,5 kg
Vouwmaat uitgevouwen 1180 x 650 x 1250 mm
Vouwmaat opgevouwen 1180 x 665 x 290 mm
Garantie 2 jaar garantie op frame, 1 jaar op batterij en motor
Bebat bijdrage 10,89 euro incl. BTW niet inbegrepen
Rating: 0 sterren
0 stemmen