Elektrische step Ninebot kickscooter F65I

Elektrische step Ninebot by Segway Kickscooter F65 I - 12 Ah - 48 volt

Max. snelheid: 25 km/u

Topsnelheid op privé terrein: 25 km/u

Autonomie: circa 65 km (afhankelijk van snelheid, gewicht, terrein, weer)

Banden: 10 inch

 

Elektrische step Ninebot F65 I

De Ninebot KickScooter F65I  is niet alleen ontworpen om uw woon-werkverkeer aangenaam te maken: het uitstekende en stevige ontwerp brengt u in alle veiligheid naar uw werkplek, uw klas, uw vrienden of gewoon naar huis. Dankzij het bereik van maximaal 65 km en de maximale snelheid tot 25 km/u kunt u met de F65I uw omgeving verkennen, vertrouwend op alle topfuncties die we voor u hebben bedacht.

MINDER ZORGEN EN RIJDEN TOT 65 KM!
Met een verbeterde slimme batterij (400 Wh) en een enkele lading tot 5 uur, is de KickScooter F65I op maat gemaakt voor een langere rijervaring. De autonomie van de batterij gaat tot ca. 65 km waardoor u met een gerust hart kunt rijden!

ONMIDDELLIJKE PRESTATIES TOT 25 KM/U
De krachtige en stille motor van 400 W zorgt voor dynamisch rijden, perfect afgestemd op je woon-werkverkeer. Met zijn maximale snelheid tot 25 km/u en zijn vermogen om heuvels tot 20% te beklimmen, hoeft u alleen maar op de treeplank te stappen en te rijden. Dankzij de milieuvriendelijke elektromotor geniet je zonder extra akoestische vervuiling van de omgeving.

VEERKRACHTIG FRAME EN 10'' INCH LUCHTBANDEN VOOR EEN STABIELE RIT
De Ninebot F65I heeft een steviger en veerkrachtiger frame van koolstofstaal en is ontworpen om duurzaam te zijn en een stabielere rijervaring te garanderen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over obstakels of ruwe wegen.
Bovendien zijn de 10-inch luchtbanden gemaakt om comfortabel en soepeler te rijden en dankzij de extra geleilaag die binnenin is geplaatst, is het risico op lekrijden lager.

INGEBOUWDE INDICATOR, VERLICHTING EN REFLECTOREN: JE BENT HELDERDER EN VEILIGER!
De ingebouwde richtingaanwijzers samen met een 2,5 W hoge helderheid lenskoplamp verlichten uw pad voor u en maken u zichtbaar voor anderen. Wanneer de koplamp uitgaat, gaat deze op in de zwarte carrosserie om een ​​meer geïntegreerd visueel effect te creëren. Bovendien zorgen de rem-achterlichten en de E-MARK gecertificeerde reflectoren (voor, opzij en achter) niet alleen voor meer zichtbaarheid maar ook voor meer veiligheid. Dit maakt het product opvallend bij weinig licht en toch stijlvol.

VOEL JE VRIJ OM DE RIJMODUS TE WIJZIGEN ZOALS JE HET BESTE PAST!
Met een dubbelklik op het intuïtieve led-dashboard kun je direct schakelen tussen de Eco-, Standard- en Sport-modi, afhankelijk van je humeur en je rijstijl. Last but not least willen we dat je een pauze neemt wanneer je daar zin in hebt, en daarom hebben we de Walk-modus toegevoegd, met een maximale snelheid tot 5 km/u om mee te lopen met je KickScooter!

EENVOUDIG UITVOUWEN-OPVOUWEN SYSTEEM
Vouw uw KickScooter moeiteloos uit en op om hem te vervoeren/op te bergen wanneer u maar wilt. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de compactheid bieden u meerdere redenen waarom het handig in gebruik is. Dankzij het slimme vouwsysteem kan hij in slechts 2 stappen en met slechts één hand worden opgevouwen.

SLIM BATTERIJBEHEERSYSTEEM (BMS)
Het milieuvriendelijke energieterugwinningssysteem zorgt ervoor dat er geen stroom verloren gaat, terwijl het Smart Battery Management System (BMS) de batterijprestaties nauwlettend in de gaten houdt.

INNOVATIEF REGENERATIEF REMSYSTEEM
Het innovatieve regeneratieve remsysteem verandert uw Ninebot F65I in een voertuig dat wordt aangedreven door elektriciteit en gerecycleerde energie van het rijden. De wielen zijn in staat om de tijdens het remmen opgevangen energie om te zetten in kracht en deze op te slaan in het geïntegreerde lithiumbatterijpakket. Dankzij de 2 onafhankelijke remmen, de elektronische voorrem en de schijfrem achter, zorgt de KickScooter voor veiliger en sneller remmen!

VOLLEDIG LED-SCHERM MET BLUETOOTH-CONNECTIVITEIT
Uitgerust met een real-time gekleurd LED-display, is alle nodige informatie tijdens het rijden beschikbaar, zoals de snelheid, het batterijniveau, de rijmodus, enzovoort. U kunt al deze informatie ook op uw smartphone bekijken met de mobiele Segway-Ninebot-app dankzij Bluetooth-connectiviteit.

WATERBESTENDIGE PRESTATIES
Dankzij de luchtbanden en de IPX5 waterbestendige certificering kan de Ninebot F65I worden bereden bij weinig regen terwijl de prestaties behouden blijven. Bovendien is het ruitpatroon op de treeplank ontworpen om zijdelings wegglijden te voorkomen. In geval van plotselinge regen kun je altijd veilig rijden dankzij de goedgekeurde waterdichte eigenschappen.

Technische fiche Ninebot by Segway F65 I - 12 Ah - 48 volt
Batterij 561 Wh - 12 Ah
Vermogen 400 Watt (nominale vermogen) - 700 Watt (piekvermogen)
Voorwielaandrijving Nee
Achterwielaandrijving Ja
Toegelaten snelheid op de openbare weg België 25 km/u
Max. klimgraad 20 graden
Max. gewicht belasting 120 kg
Materiaal Aluminium elektrische step
Autonomie (afhankelijk van snelheid, gewicht, terrein, weer) circa 65 km
Remmen Trommelrem voor I Elektronische achterrem
Type banden 10 inch
Elektrische spanning 48 Volt
Oplaadtijd 5 uur
Display Ja, kleur
App Ja
Cruisecontrol Nee
Bel Mechanische bel
Verlichting LED-verlichting vooraan (2,1 W hoog vermogen) verlichting achteraan Richtingaanwijzers voor en achter
Vering Nee
Gecertificieerde reflectoren Ja, E-MARK reflectoren aan voor-, zij- en achterkant
Terrein Elk terrein
Andere techniche gegevens Remlichten knipperen Verzekeringsplaat
Waterbestendig IPX5
Nettogewicht 21,8 kg
Vouwmaat uitgevouwen 1196 x 569 x 1237 mm
Vouwmaat opgevouwen 1196 x 569 x 540 mm
Garantie 2 jaar garantie, 1 jaar op batterij en motor
Bebat bijdrage 10,89 euro incl. BTW niet inbegrepen