Elektrische step C2 Pro E

Klaar voor een rit?

 

Verbazingwekkend speelgoed en een ideaal cadeau voor coole kinderen.

Door het fantastische lichteffect voelen kinderen zich speciaal!

Haal het meeste uit de KickScooter met:

-Het 256 kleuren RGB-omgevingslicht.

-Het ritme van het licht dat verandert met de snelheid.

-Het ontwerp in surfstijl voor coole kinderen en tieners.

 

Productkenmerken:

Betrouwbare kwaliteit voor je geliefden

Omdat veiligheid onze eerste prioriteit is, is de Ninebot Kids KickScooter C2 Series ontworpen om de veiligheid van kinderen te garanderen terwijl ze genieten van een leuke rit. De C2-serie heeft verschillende tests doorstaan, zoals: -3000 km rijtest. -100 keer de 'drop'test. -Waterdicht: IPX4 KickScooter | IPX6 Batterij.

Niet-giftige materialen, doordacht ontwerp in detail: -Thermo Plastic Rubber (TPR) stuurgrepen. -'Anti-clamp intervals' over het hele frame. -Geen scherpe randen.

 

Drie verschillende rijmodi

Schakel tussen de 3 manieren van rijden op de KickScooter door te dubbe

lklikken op de powerknop! -Standard-modus: De perfecte modus voor beginners of de kleintjes met een maximale snelheid tot 12 km/u, makkelijker onder de knie te krijgen. -Sport-modus: Met een maximale snelheid tot 16 km/u is de sportmodus voor ervaren bestuurders, snel en spannend dankzij het gaspedaal. -Power Assist-modus: het is niet nodig om het gaspedaal te gebruiken. Kinderen krijgen een avontuurlijke cruise dankzij de maximale snelheid tot 16 km/u.

 

Stabiel rijden & onderhoudsvrij

Om ouders gerust te stellen en kinderen een stabiele rijervaring te bieden, maakt de C2-serie gebruik van 7-inch holle binnenbanden met een breedte van 1,6-inch. Ze zijn ook lekvrij en onderhoudsvrij met een beter schokabsorberend vermogen dan massieve banden, waardoor de rit van jouw kind comfortabeler wordt.

 

Gemakkelijk te bedienen, zelfs voor kleine kinderen!

De KickScooter C2-serie wordt geleverd met een krachtige mechanische trommelrem, omdat het voor kinderen op deze manier natuurlijker voelt om te remmen. Hij is speciaal ontworpen met een kleine grijpafstand die beter past bij de kleine handen van kinderen.

 

Uitklappen, rijden, inklappen en repeat!

Dankzij het vouwmechanisme in één stap kan hij snel in de kofferbak van de auto worden gelegd of thuis worden opgeborgen na een geweldige rit met vrienden. Hij is ook gemakkelijk te dragen dankzij zijn lichte gewicht (10,5 kg).