Elektrische step Dualtron Eagle Ltd

Bij een bestelling van een elektrische step DUALTRON is een levertermijn van minimum 7 dagen vereist.

Elektrische step Dualtron Eagle Ltd - 24,5 Ah - 60 volt

Max. snelheid: 25 km/u

Topsnelheid op privé terrein: 75 km/u

Autonomie: circa 70 km (afhankelijk van snelheid, gewicht, terrein, weer)

Banden: 10 inch x 2,5 met binnenband

 

Dualtron Eagle. Onze stadsverkenner.

Dualtron Eagle, de opvolger van de beroemde Dualtron 2 Limited, is onze mid-range stadsgerichte elektrische scooter. We hebben de Eagle gemaakt als een geremasterde, krachtigere en betrouwbaardere versie van de DT 2 Limited.

Logo Dualtron
Elektrische step Dualtron Eagle Ltd
Logo LG Batterij

De Dualtron Eagle

De Dualtron Eagle heeft alles wat het succes van het DT 2 Limited-model heeft gemaakt, maar daarnaast alles wat het miste en het "onvolmaakt" maakte.

Bovendien is de Dualtron Eagle nog krachtiger met een gemeten piekvermogen van 3600 W, geleverd door een CN 60V18.2Ah (Lite), een LG 21700 60V22.4Ah (Pro) of een LG 21700 60V24.5Ah (Limited) batterij !

Profiel van rijders voor de Eagle : rijders die op zoek zijn naar een hoogwaardige / high performance / mid-range elektrische scooter, voornamelijk ontworpen voor de stad. Voor de sterksten van onze rijders zou het ook mogelijk zijn om de Dualtron Eagle zonder al te veel moeite te dragen om te mengen met het openbaar vervoer (30 kg).

 

Dualtron Eagle, Prestaties

De Dualtron Eagle is tot op heden een van onze krachtigste stadsgerichte elektrische scooters en een van de beste verhouding prestatie/kwaliteit/prijs die momenteel op de markt is (2021-2022).

De Eagle is uitgerust met twee motoren aan de voor- en achterkant die elk 1800W aan maximaal uitgangsvermogen kunnen leveren, voor een totaal van 3600W. Genoeg om elke stijve heuvel die je tegenkomt te beklimmen.

De twee krachtige motoren van de Eagle worden aangedreven door een CN 60V18.2Ah (Lite), een LG21700 60V22.4Ah (Pro) of een LG21700 60V24.5Ah (Limited) batterij. De Pro- en Limited-batterijen zijn samengesteld uit LG 21700-cellen, een van de beste en hoogste kwaliteitscellen op de markt.

Bij normale rijomstandigheden (gemiddelde snelheid, 65 kg gebruiker, warme temperaturen) verwachten we dat de Dualtron Eagle een bereik kan halen van 50 km in de Lite-versie, 60 km in de Pro-versie en 70 km in de Limited-versie.

De levensduur van de LG 21700-cellen wordt geschat op maximaal vier jaar. Zorg ervoor dat u uw scooter in een droge omgeving bewaart om een ​​negatieve invloed van de luchtvochtigheid op de accu te voorkomen.

 

Dualtron Eagle, Veiligheid
  • Schijfremsysteem voor en achter.
  • Het fysieke remsysteem is gekoppeld aan ons gepatenteerde, zeer krachtige magnetische/elektrische remmen.
  • ABS .
  • 10 inch x 2,5 banden met binnenband (CST) voor meer veiligheid. 10 inch wordt inderdaad beschouwd als de laagste aanbevolen bandenmaat om een ​​veilige elektrische scooter uit te rusten.
  • ECO/TURBO en SINGLE/DUAL multiswitch om de rijder maximale flexibiliteit te geven bij de keuze van de rijmodus.
  • Stop lichten.
  • 2 led-verlichting aan de voorkant voor voldoende zichtbaarheid van de rijder tijdens nachtelijke ritten.

 

Dualtron Eagle, kenmerken

De Dualtron Eagle heeft veel opwindende functies die zijn ontworpen om de ervaring van de rijder zo soepel mogelijk te maken.

Een middenklasse elektrische scooter zoals de Dualtron Eagle heeft voldoende laadcapaciteit nodig. We hebben het beest uitgerust met twee oplaadpoorten die kunnen worden aangesloten op twee parallelle snelladers .

Bovendien is het mogelijk om een ​​externe batterij op de scooter aan te sluiten voor een nog hoger bereik (de derde "geïsoleerde" poort met 4 pinnen).

De Dualtron Eagle is geheel opvouwbaar, inclusief het stuur om de scooter makkelijker op te bergen. Dit model past gemakkelijk in de kofferbak van de meeste auto's, eenmaal opgevouwen.

Een stadsgerichte elektrische scooter moet de gebruiker de mogelijkheid bieden om te mixen met het openbaar vervoer. Om dit mogelijk te maken hebben we het gewicht van de Eagle tot een minimum beperkt (zonder de stabiliteit in gevaar te brengen).

Technische fiche Dualtron Eagle Ltd - 24,5 Ah - 60 volt
Batterij Lithium 24,5 Ah
Vermogen 3600 Watt
Voorwielaandrijving Ja
Achterwielaandrijving Ja
Topsnelheid 75 km/u op privé terrein!
Toegelaten snelheid op de openbare weg België 25 km/u
Max. klimgraad 30 graden
Max. gewicht belasting 120 kg
Materiaal Vliegtuigaluminium
Autonomie circa 70 km (afhankelijk van snelheid, gewicht, terrein, weer
Remmen Schijven + magnetisch
Type banden 10 inch x 2,5 met binnenband
Schokabsorptie Ja
Elektrische spanning 60 volt
Oplaadtijd 12 uur voor een volledige lading I 5 uur met een snellader
LCD-display Ja
Cruise control Ja
Verlichting Ja
Voetsteun mm
Nettogewicht 20,8 kg
Vouwmaat uitgevouwen 505 x 600 x 1185 mm
Vouwmaat opgevouwen 1130 x 605 x 1230 mm
Garantie 2 jaar garantie, 1 jaar op batterij en motor
Bebat bijdrage 10,89 euro incl. BTW niet inbegrepen
Logo Minimotros since 1999