Elektrische step Aprilia E-SRZ - 216 watt 

Op bestelling

Elektrische step Aprilia e-SRZ

€ 509,00
Op bestelling

Elektrische step Aprilia e-SRZ

€ 509,00

Elektrische step Aprilia e-SRZ - 216 watt

Max. snelheid: 20 km/u

Topsnelheid op privé terrein: 25 km/u

Autonomie:  25 km (afhankelijk van snelheid, gewicht, terrein, weer)

Banden: 8,5 inch

Logo Aprilia rood en wit

Aprilia E-srz elektrische step, 300 W borstelloze motor, 16 nm, 350 W motorvermogen, kleurendisplay, gewicht 13 kg, met geïntegreerde richtingspijlen

 

Over de Aprilia E-SRZ

  • Krachtige motor: in korte tijd te bereiken is geen probleem meer. Aprilia eSRZ is uitgerust met een 300 W borstelloze motor, waarmee je wegen met een maximumsnelheid van 20 km/u en een helling van maximaal 22% kunt aan.
  • Veiligheid: standaard wegmarkeringen maken het mogelijk om veilig te jongleren in het stadsverkeer. De twee onafhankelijke remmen zijn uitgerust met de scooter, zijn zowel elektronisch als achter met schijfremmen bediend om een zacht en veilig remmen in elke situatie te garanderen.
  • Comfort: 8,5 inch (22,6 cm) wielen maken het mogelijk om elk type stedelijke weg veilig en soepel aan te kunnen. Dankzij de nieuwe snelbevestiging en het gewicht van slechts 13 kg kost Aprilia eSRZ niets.
  • AUTONOME: de 216 W accu maakt het mogelijk om tot 25 km te rijden. Het opladen is eenvoudig, sluit gewoon de meegeleverde oplader aan op de scooter en binnen 4 uur is je scooter klaar om je te begeleiden waar je maar wilt. De wielen transformeren de remenergie in de in de batterij opgeslagen kracht en geven je bij het starten meer dynamiek.
  • Led-display: dankzij het geïntegreerde led-kleurendisplay past Aprilia eSRZ zich aan je behoeften aan. Je kunt een van de drie rijmodi kiezen die bij je past, naast de bediening van de batterijlading, de ontwikkeling van de step en het inschakelen van de koplamp. Met de app kun je de functies beheren en bedienen zonder je scooter in te schakelen.
Rating: 0 sterren
0 stemmen