• !!!! Vandaag besteld , binnen de 3 werkdagen in huis !!!!
 • GRATIS VERZENDING vanaf €50
 • ONZE GROTE TROEF ! Eigen onderhoud- en hersteldienst van elektrische kickscooters
 • +32(0)478043779

Deze helm van het merk NINEBOT is van zeer degelijke kwaliteit en is voor zowel vrouwen als mannen bruikbaar.

Verkrijgbaar in ZWART l ORANJE en GEEL

 

Bijzonderheden:

 • Ademende structuur: openingen voor ventilatie en warmteafvoer.
 • Verstelbare roterende schijf en riem voor een perfecte pasvorm.
 • Overlays op een helm van schokabsorberend materiaal;
 • Licht van gewicht maakt het handig en gemakkelijk te gebruiken.
 • Zachte stoffen voering voor maximaal comfort, die kan worden verwijderd en gewassen in de wasmachine.
 • Helm is geschikt voor het hoofd met een maat van 58-63 cm.

Deze helm heeft niet alleen een ideale pasvorm maar is ook van zeer degelijke kwaliteit. Door de geïntegreerde LED verlichting bent u zeker dat u altijd goed zichtbaar bent in het donker.

Alle voordelen op een rijtje:

 • De helm is oplaadbaar
 • Door de geïntegreerde LED verlichting bent u altijd zichtbaar in het donker en vermijd u onnodige boetes doordat uw fietslicht het heeft begeven
 • zeer fraai design
 • zacht gevoerde kinband
 • verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten
 • 4 Verschillende licht standen


Inhoud verpakking:
1 Helm & Oplaad USB

Deze helm heeft niet alleen een ideale pasvorm maar is ook van zeer degelijke kwaliteit.
Door de geïntegreerde LED verlichting bent u zeker dat u altijd goed zichtbaar bent in het donker.

Alle voordelen op een rijtje:

* De helm is oplaadbaar
* Door de geïntegreerde LED verlichting bent u altijd zichtbaar in het donker en vermijd u onnodige boetes doordat uw fietslicht het heeft begeven
* zeer fraai design
* zacht gevoerde kinband
* verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten
* 4 Verschillende licht standen

Inhoud verpakking:
1 x Fietshelm, 1 x USB- kabel en 1x afstandsbediening

NIEUW !

Fietshelm I Livall C20

€ 89,50
NIEUW !

Fietshelm I Livall C20

€ 89,50

 

De LIVALL C20 biedt meer zichtbaarheid met verhoogde verlichting.

Ideaal om cadeau te geven door een geliefde te helpen meer van zijn woon-werkverkeer te genieten met de SMART functies, terwijl hij ook helpt beter zichtbaar te zijn voor het omringende verkeer.

En niet te vergeten de gemoedsrust voor iedereen thuis met het SOS-alarm.

 

Heldere LED-verlichting: Helpt je beter zichtbaar te zijn op de weg.


Remwaarschuwingslichten: De C20 heeft LED-verlichting die u beter zichtbaar maakt op de weg en remwaarschuwingslichten, die worden geactiveerd wanneer de versnellingssensor een remactie detecteert, waardoor uw veiligheid in het verkeer exponentieel toeneemt.

 

Valdetectie-alarm & SOS-alarm: De helm detecteert een plotselinge versnelling of vertraging gevolgd door geen beweging en herkent dit als een val, waardoor een 90 seconden aftelling wordt geactiveerd. Als je in orde bent, veeg je gewoon het alarm op je smartphone uit en het alarm wordt geannuleerd. Anders wordt er automatisch een sms-bericht naar jouw contactpersonen voor noodgevallen (die je in de app hebt ingesteld) gestuurd wanneer de timer afloopt. Het sms-bericht bevat een GPS-locatielink om jouw locatie op een kaart weer te geven.


Slimme verlichting: De verlichting kan worden ingesteld om automatisch aan te gaan in donkere omstandigheden- perfect voor woon-werkverkeer.


Auto-Off: Zorgt voor een maximale levensduur van de batterij, schakelt automatisch uit wanneer de helm is losgekoppeld van de telefoon en niet is gebruikt gedurende 15 minuten.


Werkt met Strava, iHealth, en Siri: Via de LIVALL rij-app.


Verstelbare pasvorm: Past op een verscheidenheid aan hoofdvormen en -maten. Geschikt voor een hoofdtrek tussen 54 en 58 cm.

 

NIEUW !

Fietshelm I Livall MT1 NEO

€ 149,50
NIEUW !

Fietshelm I Livall MT1 NEO

€ 149,50

 

De beste helm om er op uit te gaan is het Livall MT1 NEO Mountain Bike Smart model, een multifunctionele lichtgewicht slimme helm die veiligheid combineert met connectiviteit. Hij heeft veel hightech functies die hem perfect maken voor de fietser die graag buiten de weg gaat. Enkele van hen zijn: LED veiligheidslichten, richtingaanwijzers die alleen zichtbaar zijn als ze geactiveerd worden, afstandsbediening op het stuur, stereoluidsprekers en bluetooth technologie om je smartphone te verbinden.

Bling Helm. De beste keuze voor mountainbikes
Om onderweg naar je muzieklijst te luisteren, telefoongesprekken op afstand te beantwoorden en GPS-navigatie te horen, heeft de Livall MT1 NEO een x2 ingebouwde bluetooth stereoluidsprekers en windproof handsfree microfoon, die automatisch wordt geactiveerd en je veilig bewust laat zijn van je omgeving.

Om de LIVALL MT1 NEO helm nog veiliger te maken - in geval van een ongeluk - activeert de ingebouwde 3-assige gyroscoop een SOS-waarschuwing die samen met uw GPS-locatie naar jouw aangewezen contactpersoon wordt gestuurd. Je vrienden en familie kunnen rustig blijven terwijl je door de wildernis rijdt.

Slimme flitslichten
Gemakkelijker om opgemerkt te worden op de weg, 8 full-color LED-achterlichten, draadloze richtingaanwijzers voor links of rechts, zijn enkele van de functies die u een veilig gevoel geven tijdens het rijden.

Bluetooth-luidspreker
Onderweg - met de geavanceerde Bluetooth luidspreker - geniet je van muziek van hoge kwaliteit zonder de hulp van een ander apparaat. Je kunt ook een duidelijk gesprek voeren en je persoonlijke privacy beschermen zonder de fietservaring te onderbreken.
Gebruik de walkie-talkie functie op de LIVALL Riding APP, en zonder afstandsbeperkingen, op het bergterrein - zelfs met complexe omgevingen – kun je een goede communicatie bereiken tussen jouw rijgroep.

Slimme richtingaanwijzers
Met 8 full-color LED-achterlichten en richtingaanwijzers en 3 linker- en rechterrichtingaanwijzers voor veilig rijden. Wanneer je een bocht gaat maken, tik je gewoon op de Bling Jet Controller geïnstalleerd op het stuur.

 

NIEUW !

Traditionele helmen beschermen je alleen bij een valpartij. De fietser van vandaag verdient een slimmere helm, met actieve bescherming om ongevallen te helpen voorkomen voordat ze gebeuren.


Daarom is LIVALL 7 jaar geleden begonnen met het ontwerpen van de perfecte slimme helm. Met LED-waarschuwingslichten en SOS-alarm technologie voor een nieuwe generatie van fietsveiligheid.

De Livall EVO21 large is geschikt voor een hoofdomtrek van 54 en 58 cm.

 

Helderder
Andere merken beweren je 360° zicht te geven, maar schieten vaak tekort. De EVO21 biedt een dekking van 360°, met een waarschuwingslampje en richtingaanwijzers voor zichtbaarheid vanuit alle richtingen.

Lichter
Met 30% meer ventilatie en een lichtgewicht ontwerp van 350 gram, blijf je de rest voor terwijl je minder zweet.

Veiliger
De LIVALL beschikt over gepatenteerde valdetectie en SOS-technologie. Dus bij een val stuurt het een sms waarschuwing naar uw contactpersoon in noodgevallen met uw exacte GPS locatie.