• !!!! Vandaag besteld , binnen de 3 werkdagen in huis !!!!
  • ONZE GROTE TROEF ! Eigen onderhoud- en hersteldienst van elektrische kickscooters
  • +32(0)478043779

Elektrische step Ninebot AIR T15E

De Ninebot KickScooter Air T15 powered by Segway is de meest compacte, lichtgewicht en energiezuinige elektrische KickScooter die ooit is geïntroduceerd om te navigeren in een stadsomgeving. Het unieke strakke en futuristische uiterlijk van de Air T15 maakt hem uniek ten opzichte van andere KickScooters op de markt.

Hij kan maximaal 20 km/u rijden en het kan snel in tweeën worden opgevouwen zoals papier. Eenmaal opgevouwen is de KickScooter slechts 22 cm hoog en wordt het stuur automatisch ingetrokken, waardoor de rijder een probleemloze gebruikerservaring heeft. De berijder kan eenvoudig wisselen tussen rijmodi door simpelweg twee keer op de multifunctionele spatbordrem te trappen. De vier rijmodi met vooraf ingestelde snelheidslimieten zijn: voetgangermodus 6 km/u , energiebesparende modus 10 km/u, standaardmodus 15 km/u en sportmodus 20 km/u.

Het innovatieve regeneratieve remsysteem verandert uw e-scooter in een elektrisch voertuig dat wordt aangedreven door elektriciteit en gerecyclede energie tijdens het rijden. Het achterspatbord kan tijdens het rijden als rem worden gebruikt en het wordt aanbevolen om samen met de elektronische rem te gebruiken.

Met een oplaadtijd van ca. 4 uur kunnen pendelaars zo snel weer de weg op als mogelijk. Om de veiligheid van de berijder te vergroten, heeft de KickScooter voor-, zij- en achteraan E-MARK goedgekeurde reflectoren. 7,5 (F)/6 (R) inch massieve banden zijn onderhoudsvrij en bieden de beste duurzaamheid.

Het Smart Battery Management System (BMS) zorgt ervoor dat er geen stroom verloren gaat, terwijl de prestaties van de batterij nauwlettend in de gaten worden gehouden om kritieken zoals overladen en ontladen, oververhitting, kortsluiting en dergelijke te voorkomen. Deze high-tech step is uiteraard compatibel met de Segway Ninebot app-connectiviteit voor iOS & Android. Live rijstatistieken verschijnen direct op het dashboard en rijders kunnen ook aanpassen met LED-omgevingslichtkleuren.

Power 300 Watt
Netto gewicht 10 kg
Lengte incl. verpakking 23.5 cm
Breedte incl. verpakking 37.8 cm
Hoogte incl. verpakking 108.5 cm
Max. snelheid 20km/u
Max. gewicht belasting 100 kg
Max. klimgraad 15 graden
Autonomie circa 15 km (afhankelijk van snelheid, gewicht, terrein, weer)
Lengte 26 cm
Breedte 40 cm
Hoogte 111 cm
Waterbestendig IPX4
Oplaadtijd 4 uur voor een volledige lading
Garantie 2 jaar garantie, 1 jaar op batterij en motor
Bebat bijdrage 10,89 euro incl. BTW niet inbegrepen

Ga terug naar Ninebot by Segway